Mobilya ve Dekorasyon

1 1-Oda 1 Salon Ev Dekorasyonu




1+1 Stüdyo tarzı bir evinizmi var ,Yada 1 oda 1 salon evmi almayı düşünüyorsunuz?.Tasarımı nasıl olsun?,Mobilyaları nasıl yerleştireyim?,Küçük kutu gibi evimi nasıl büyük ve kulanışlı bir eve çevirebilirim?,Evimi nasıl dekore ettireyim?, Diyorsanız buyrun size 1 oda 1 salon mutfak wc ve banyodan oluşan bir evin çok güzel Dekorasyonunu hep birlikte inceleyelim,Yorumlayalım.
 Açık mutfak olmasına rahmen mutfak çok ortada olmamakla beraber salondan ayrıymış havası verilmiş.Hazır beyaz mutfak dolapları,Ankastre ocak ve fırın,Beyaz Davlumbaz,İki katlı buzdolabı ile kırmızının bütünleştiği kullanışlı bir mutfak.Mutfağın L biçiminde olması mutfak tezgağının açısını artırıp kullanırlığını artırmış.
 Oturma odasında rahat bir kanepe ve ev sinema sistemi Lcd Tv , Kitaplık, CD, DVD ve çeşitli küçük şeyler için yer var. Dahili koridordada gardırop yerleştirilmiş.kahverengi zemin ile (ceviz), beyaz mobilya tezat oluşturmuş.Yemek masası salondaki köşede yerini almış.Ahşap kendini duvarlarda,orta sehpada,Tv Ünitesinde ve masanın ayaklarında kullanılarak zemin ile uyum sağlanmış tezatlık ortadan kaldırılmış.

 Evim 1+1 de olmuş olsaydı oturma odamla mutfağın iç içe olmasını tercih etmezdim.Mutfağımın bana özel ayrı bir alanda olmasını isterim.Fakat bu 1+1 ev dizaynındada Mutfak mahremiyetini koruyor bu hoşuma gitti.
 Ahşap ,kırmızı ve beyaz renklerden oluşan hoş Dekorasyon olmuş.Duvarlara monteli dolap ve raflar evde depolama anlamında geniş bir yer açmış.Evin Wc,Banyo ve Yatak odasının resimleri paylaşılmadığı için bir yorumda bulunamıyorum.
Rekonstrüksiyon projesi.
Kaynak novinky.cz
Küçük Evler,Mobilya Dekore,Ev Dekorasyonu,Küçük Ev 




Yorum

1 Adet Yorum Yapıldı " 1-Oda 1 Salon Ev Dekorasyonu "

ev dekorasyonu dedi ki...

gerçekten cok güzel dekorlar


4 Ağustos 2013 09:06

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması