Mobilya ve Dekorasyon

0 Denize sıfır manzaralı yatak odaları




Sahildeki güzel bir evin şık ve lüks yatak odasına misafiriz bugün.Deniz manzaralı evin yatak odasının penceresinden baktığınızda sanki bir teknenin,yatın yatak odasındaymışız izlenimini veriyor.Denize sıfır lüx evlerin dekorasyonları Genelde tüm manzaraya hakim olabilmek için pencerelerim tam boy tabandan,tavana kadar ve büyük oluyor..Bu güzel evde gördüğünüz gibi  evin 3 cepheside denize sanki bir tekne ile açılmışınız izlenimi veriyor.

 Oldukça şık yatak odası mobilyalar ve çok lüks bir yatak odası dekorasyonu.Eğer bu güzel evin gece okyonusu aydınlatmak için spotları yoksa çok bir manzarası olmuyor aslında.Karşı kıyısında yaşam olmayan deniz ve okyanuslara gece baktığınızda deniz kapkara ve ürkütücü oluyor.Halbuki karşı kıyının denize yansıyan ışıl,ışıl görüntüsü,denizdeki güzel yakamoz ne kadar güzel oluyor.Yatak odasında tv kullanmayı sevenler var fakat bu odada 2 adet tv var .Denizin tüm manzarasına hakim olmak için bir teleskop koymayı da ihmal etmemişler.Zeminin ve Tavanın ahşap döşemeyle kaplı olduğu bu yatak odası tasarımında tüm mobilyalar odanın dekorasyonuyla uyum içinde.
 Bir üsteki resimden farklı pozisyonda çekilmiş bu fotoğrafta  sahildeki kumlar ve denize olan konumu daha net görünüyor.Karyolanın ayak ucundaki ahşap beyaz ve kırmızı kırlentli kanepe hoş.Yatak örtüsü ipek . Burdan bakıldığında yatak odası mobilyaları bordo renginde görünüyor.

Panoramik evler içinde çok net manzaraya hakim olan evlerden biride bu sanırım.Yatak odanın 3 cepheside açık ve cam kaplı olduğundan tüm manzara ayaklar altında.Akıllı yatak odaları adlı bir sayfada bu tarz lüks bir yatak odasının yatağının kendini topladığını görmüştüm bir ara onuda sizlerle paylaşacağım.
Özel Yatak Odaları,Yatak Örtüsü Modeli,Yatak Odası Dekore,Karyola,Manzaralı Yataklar,Ahşap Yatak,Panomarik Evler,Deniz Manzaralı Evler,Sahil Evleri.





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Denize sıfır manzaralı yatak odaları "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması