Mobilya ve Dekorasyon

0 Odunla Yanan Modern ve Klasik Şömine Modelleri




Avrupa’nın en Kaliteli tanınmış markalarından biri olan şömine üretmede ustalıklarını kalitelerini ortaya koymuş M-Design markalı odunlu şömine modelleri.Çift Cidarlı olup  Çift katmanı ve orijinal izolasyon kiti sayesinde ısı odası gerektirmeyen kurulumu ile kolaylık sağlayan Şömineler.

 Sessiz ve sağlam asansör sistemi 4mm çelik yanma haznesi bölümü,paslanmaz baca özelliğine sahip şömine ünitesi
 Her zamanki gibi beyazın asaleti ortadaşömine önünde kış keyfini sürmek ev ısıtıcıları arasında en çok terciğ edilen şömine modelleri
 Yanmaz cam ile korunan,pudra tonlarında sade ve şık bir şömine
İs tutmayan iç refrakter tuğla sayesinde kirli ve kara pis bir görüntü oluşturmayan,Hava sirkülasyon sistemiyle is tutmayan cam ve CE onayının yanı sıra en katı kalite kriterlerine sahip DIN Plus kalite belgeli.Odun şöminesi
 Yine M-desing marka Dekoratif Blacksteel baca borusu olan,Yandan açılan kapak sistemi sayesinde temizliktemM koaylık,7 yıl Garantili.

 Özellikle yüksek tavanlı mekanlar ve evler,salonlar için şık görünümlü,kaliteli,odun tüketiminde az ısı derecesinde tasarruflu,Agorafocus 850, Suspended Agorafocus 630'ün geliştirilmiş versiyonudur. Model 630 'den daha büyük olduğu için geniş yaşama alanlarına ve yüksek tavanlı evler için idealdir. Geniş pyroseramik cam pencere bu geliştirilmiş küresel yüzeyi kaplamakta ve yanan ateşin aydınlığını kusursuz bir seyretmeyi sağlar.
 Klasik şömine modeli,is tutmayan iç tuğla, modern tasarım kolay kullanımıil öne çıkan bir marka,model

 yine klasik şömine görümünde önünde çay,kahve, şarap keyfi yapmak için romantik:)

Özellikle modern şömine modelleri tercih edenler için Asansör kapağı sayesinde kamufle edilebilen şık,beyaz bir odun şöminesi Tüm detaylar ve diğer markalara,modellere Burdan ulaşabilirsiniz.
Şömine Fiyatları,Yeni Şömine Modelleri,Şömine Resimleri,
www.decofire.com
Odunlu şömineler
Yakıt olarak odun kullanabileceğiniz ,yatay ve dikey formda asansör kapaklı çerçevesiz cam tasarımlar ve benzersiz koleksiyonlar.
 Doğalgazlı Şömineler
Yakıt olarak Doğalgaz veya LPG ye uyum içinde çalışan uzaktan kumandalı kapalı ve açık tasarımlar.
Elektrikli Şömine
Elektrik ile çalışan LedFire teknolojisi içeren uzaktan kumandalı,estetik detayları ve geniş ölçü şeçenekleri bulanan elektrikli şömine ve modelleri.
Bacasız Şömineler
Yakıt olarak Bioethanol kullanabileceğiniz baca gerektirmeyen koleksiyonlar.




Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Odunla Yanan Modern ve Klasik Şömine Modelleri "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması