Mobilya ve Dekorasyon

0 Ağaoğlu Evlerinin Mutfakları




Ağaoğlu şirketlerinin yaptıkları evlerin mutfak dekorasyonlarına göz atalımmı.Kadınların en önem verdikleri yerlerden biridir mutfaklar.Ömrümüzün 1/3 neredeyse mutfakta geçer.Mutfağımızın genişliği,dekoru,Beyaz eşyaları,rahatlığı ve konforu önemlidir bizim için , Tabi birde aydınlık,ferah ve kullanışlı olması.Bu mutfak tasarımlarında sanırım bir kadının eli değimiş.Yada tasarımcı kadınların ne istediğini iyi bilen bir erkek.Daha önce bu mutfakların bulunduğu güzel evlerin Salon Dekorasyonları paylaştım sizlerle.Şimdi hep beraber bu güzel mutfakları görüp haydi beraber yorum yapalım.
Açık mutfaklarda salon ile çok iç içe olan mimari yapıları ve dekorasyonları sevmiyorum.Bu mutfakta benim gibi hanımları düşünerek dizayn edilmiş sanırım :). Mutfak tezgahlarında genelde mermer görmeye alıştığımız mutfakta Laminat gibi görünen bu kaplamanın ne olduğunu bilen biri ben cahile söylesin lütfen :) Çok hoş.Mutfak stor perdeleri ve mutfağın dekorasyonu uyumlu
 Amerikan mutfaklara iyi bir örnek daha.Bazı salonlarda mutfağa ayrılan hiç bir özel alan yok .Ama burda gördüğümüz gibi mutfağın ayrı bir bölümde olduğunu görüyoruz.Gri tonlarındaki çift kapılı büyük buzdolabı ve Gri Ankastre ürünler kalitesini gösteriyor.Camekanlı davlumbaz sade ve şıkÇok çekmeceli mutfak dolapları bilhassa küçük mutfaklarda depolama ihtiyacını gidermek açısından önemli.
Beyaz ve bej tonlarının kullanıldığı alt ve üst katındaki dolapların çok kullanışlı olması iyi.Mutfak aydınlatma ünitesi ilginç.
 Mutfağın bir tarafı L şeklindeki balkonla özleşmiş.Ağaoğlu şirketinin yaptığı evlerde en çok beğendiğim zemindeki bej ve kahverengi tonlarını bir arada taşıyan laminat döşemeler.Zemindeki tüylü mutfak halısı çok güzel ve sade.
Oldukça havadar ve güzel bir mutfak dizaynı.Ankastre ürünler ve çift kapılı buzdolabı mutfağın gülleri gibi görünüyorlar.




Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Ağaoğlu Evlerinin Mutfakları "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması