Mobilya ve Dekorasyon

0 Doğtaş indirimdeki yemek odası takımları




Doğtaş mobilyanın indirim günleri başladı haberiniz varmı? Resimlerdeki ve daha bir çok mobilya çeşitleri şu an indirimde.Doğtaş yemek odası takımlarını mutlaka görmelisiniz.Yeni bu yılın ürünlerinde şıklık yemek odası takımlarındaki tüm mobilyalarda kendini göstermiş.Yemek masaları,Konsolları,Tv Üniteleri,Vitrinleri,Sandalyeleri,Dressuar, hepsi birbirinden şık ve kaliteli.Anlaşılan o ki Doğtaşla şenlenecek bu yıl evlerimiz.Mobilyada kaliteden ödün vermek istemeyen illede doğtaş diyenler için %20 lerden başlayan ve %40  lara varan indirimli satışlar mevcut. Bazı yemek odaları stoklarla sınırlı Yeni evlenenler yada evindeki yemek odasını yenilemenin vakti geldi diyenler için tavsiyem en iyi kalitedeki mobilyaları alıp yıllarca huzur içinde kullanmaları.Senenin bu zamanlarında yapılan en büyük indirimlerden.Müşteri memnuniyetine önem veren kaliteden asla ödün vermeyen Doğtaş 1972 den bu yana Mobilyacılık sektörüne adım atmış dev bir şirket..Doğtaş mobilya sadece yemek odası üretmiyor tabi hepimizin bildiği gibi aynı kalitede Yatak Odaları,Oturma Odaları,Bazalar,Yataklar,Dekoratif Ürünler,Şal,Yastık,Yorgan,Kırlent,Alez,Salon Takımları,Tv Koltukları,Berjerleri,Köşe Takımları Ürünleri satmakla bitmiyor.Misyonları Mobilya sektöründe Dünya markası olmakmış bence zaten öyleler.İstenilen şartları yerine getirenler için bayilikler veren bu dev kuruluşla çalışabilmek bence AYRICALIKTIR.Buyrun bu yılın yeni Doğtaş yemek odası modellerini hep beraber inceleyelim,yorumlarımızı eksik etmeyelim.

Aralarında en çok beğendiklerimden biri olan bu güzel 5 yıl garantisi olan bu güzel modelde ilk gözüme çarpan mobilyaların ayaksız ve kulpsuz olmaları.Desenli camlarla süslenmiş konsol,vitrin ve üst Tv ünitesi çok güzel.Yemek masası sabit boyda olan 4 kişilik aileler için ideal bir yemek masası şık ve kullanışlı.Konsol Aynası aynı şekilde desenli ayna süslemesiyle Mobilyalarda kullanılan camlardaki desenlerle aynı.Alt ve Üst Tv ünitesi olarak Kitaplık ve depolama yapmak için uygun.Çekmecelerde Frenli (Slide Sistem ) Raylı sistem kullanılmış.Dokun bas açılsın,kapansın.Çok güzel bir Doğtaş ürünü.

%20 indirim olan ürünlerden. Tv Ünitesi olmayan Vitrin,Masa,Sandalye ve konsoldan oluşan yemek odası takımı. Beyaz sevenler için Dikdörtgen masalı 4 kişilik yemek masası olan sade ve şık bir yemek odası mobilyası.

Arzu ederseniz üsteki yemek odasının Tv Üniteli olarakta alabiliyorsunuz.Alt ve Üst modül tv ünitesi 2 parçadan oluşuyor.

Doğtaşın özel seri takımlarından biri olan bu yemek odasının adı passione.Özelliklerine gelince Sektörde ilk kez 7 yıl garanti verilmiş bir ürün ne kadar ürünlerine güvendikleri açıkça ortada.Modül gövdeleri Doğtaşa özel ceviz kullanılan lake gri ve kahve tonlarındaki bu takımın kendiliğinden kapanan stoplu ve menteşeli dolap kapakları,Konsolda VW sürgü kapak sistemi kullanılmış.Çekmeceleri stop ve fren sistemli raylı.Özel tasarlanmış masa ayakları gözden kaçmıyor. şık kulplar harika.Tv ünitesi 2 modülden oluşuyor alt ve üst olarak 2 parçalı.Beyaz sandalyeler bu yemek odasının havasına hava katmış Doğtaş gerçekten çok kaliteli ve güzel ürünler çıkarmış.Bütün bunlar yetmiyor gibi Bu özel seri tasarımda %40 indirim var kaçırmayın derim.


3 Yıl garantisi olan,beyaz renk yemek odası sevenler için oldukça kullanışlı yatak aynalı konsolu şık küçük tuta kulpları 4 kişilik büyük yemek masası ile oldukça güzel bir yemek odası mobilyası.Yemek odası dekorasyonu için güzel dekore fikirleri sunuyor.

Siyah ve beyazın uyumu göz kamaştırıyor.Doğtaş Dream Yemek Odası.% 40 varan indirimde ve yine özel olarak 7 yıl Doğtaş garantisi altında.Bu yemek odasının en büyük özelliği tek elle alıp kapanabilen ve Türkiye de bu ilk olma özelliğine sahip .Mobilyalardaki camlı bölmelerin çok güzel özellikleri var o bölmelerdeki ışıklar,spotlar sayesinde uzaktan kumanda ile 7 değişik renkte kullanabiliyorsunuz bu takımı vay be :) Beyaz renk laminant ve high gloss siyah malzeme kullanılmış ve tüm dolaplarda,çekmecelerde stop özelliğine sahip ses çıkmasını önleyen menteşeler kullanmışlar. Bu demektir ki bu yemek odasını alan ailede Annenin çarpmayın şu kapakları,çekmeceleri ben kullanmaya kıyamıyorum siz kıracaksınız nerdese dediğini duymazsınız:9 Tabi taksitlerini bitiremedik hala diyemiyorum Doğtaşa ayıp olmasın diye:).Bu güzel yemek odaların tüm detaylarına,fiyatları,şubeleri nerden alısınız,nerde Doğtaş Mağazaları var Burdan Öğrenebilirsiniz.





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Doğtaş indirimdeki yemek odası takımları "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması