Mobilya ve Dekorasyon

19 Ev Şeklindeki Çocuk Yatakları,Odaları




Çocuk odaları artık bildiğimiz normal yataklı,gardıroplu,komodinli vs değil.Çılgın dekore edilmiş,özel ev şeklinde çocuk odalarına bayılacaksınız.Eve benzeyen çocuk yatakları çocukların çok hoşuna gidecektir.Örnekteki resimler yabacı ülkelerin mobilya mağazalarından seçilmiş özel tasarımlar.Çok iyi bir marangoza yada mobilya atölyesine,iç mimara bu resimleri gösterdiğinizde hayallerin ötesinde bir odası olabilir çocuğunuzun odası.Sizlerin çocuklarını bilmiyorum fakat benim çocuklarım bu tarz şeylere bayılırlar.Evde buldukları örtüleri kullanarak koltuk yada sandalyelerin üstlerine örterek çadır gibi yapıp burası bizim evimiz diye oyunlar oynamayı çok severler.İçlerine sadece oturabildikleri karton kutuları dahi bizim evimiz diye içinde oturup oyunlar oynarlar.Çocuklara özel alanlar yaratmak onları çok mutlu edecektir.Haydi hep beraber bu güzel tasarımlara bakalım.Yorumlayalım.

 Altaki çift kişilik karyola ne kadar rahat görünse de eminim ki 100 çocuğa bu resmi gösterseniz 100 tanesine 2. kattaki evi ister:) Üst kattaki evin pencere manzarası dahi var:).Kulübe şeklindeki çocuk oda dekorasyonu oldukça şirin
 Bu tarz bir tasarım için büyük bir çocuk odası gerekiyor.Evin bir bölümünü ahşap paravanla kapatıp bu paravanada duvar kağıdı kaplayarak duvar süsü verilmiş.İki adet pencere,kapı gibi açık bırakılan alanada yataklar yerleştirilmiş.Çift kişilik kız oda takımı
 Bu küçük karavana benzeyen çocuk odası çok güzel,çok şirin.Çocuğun odasında kendine ait bir bölümün olması onun özel hayatına ve saygı gösterdiğimize çocuğumuza göstermek için ona güzel bir oda armağanı olurdu.
 Waaov :) bakarmısınız kaydıraklı ev şeklinde çocuk odası.Evin çatısı bile var.3 çocuklu aileler için 3 kişilik çocuk oda takımı.Üst katta ben yatıcam diyen kavga edip her gün 1 tanesinin yukarda yatmasına karar veren bir anne olsaydı o anne ben çocuklarda benim haylazlarım olurdu:).Merdivenlerde sanırım çekmeceler var.Çocukların küçük eşyalarını,kalemlerini,logolarını kaynak için iyi fikir.Çocuk odası nasıl dekore edilir diye soranlara fikir verebilir.
Oldukça doğal kulube çocuk evi,çocuk odası.Hiç serende gördünüz mü bilmem.Serende karadeniz bölgesinde gıdaları taze tutabilmek ve türlü haşere,fare vs korumak için bir nevi kiler görevi gören küçük bir yapıdır.Bu Evi görünce Serende ye benzettim.




Yorum

19 Adet Yorum Yapıldı " Ev Şeklindeki Çocuk Yatakları,Odaları "

Adsız dedi ki...

bu kaydirakli eve bayildim baska acidan resmi yokmu koysaniz..


22 Ocak 2013 07:30
Nazarca:Dilek Özatmaca (özsoylu) dedi ki...

malesef başka açıdan resimlerini nettede bulamadım


21 Şubat 2013 03:48
Adsız dedi ki...

bu yatakları nerden sipariş edebiliriz????


24 Şubat 2013 12:00
Nazarca:Dilek Özatmaca (özsoylu) dedi ki...

Bu odalar özel spariş üzerine yapılmış.Sizde çevrenizdeki mobilya üreten firmalara resimleri göstererek spariş verebilirsiniz.


3 Mart 2013 14:42
Unknown dedi ki...

herkeze merhabalar!!!doğuru söyliyorsunuz böyle modeller özel yapılyor.benim arkadaşim simdi bir yerde yaptırıyor.kendimiz resim bulduk gittik sorduk yaparmisiniz diye ,yaparız dediler.zaten o mobilyacinin web sitesine baktık çok farklı ve güzel modeller yapıyorlar.http://www.gencmobilyadekorasyon.com/ bakarsınız bekli sizin işinize de yarar.bu mobilyaci zeytinburnuda


24 Mart 2013 11:25
Adsız dedi ki...

merhabalar.doğuru söyliyorsunuz böyle modeller resim göstererek çivremizdeki mobilyacilara yaptırabilirsıniz benim bayan arkadaşim şimdi bu modellerdren birisini yaptırıyor zaten.aynen resimle gittik adamlar yaparız dediler yeri zeytinburnu da http://www.gencmobilyadekorasyon.com/ siteye bakabilrsınız farklı ve güzel modeller yapıyorlar zaten.biz de o medelleri görduk tan sonra onlara gittik.bekliyoruz 2 hafta sonra teslimat olacak.


26 Mart 2013 15:19
Adsız dedi ki...

bende çok beğendım nerde yaptırabiliriz acaba.bildınız bir yer varsa yazın çok sevenırım!!!!!!


26 Mart 2013 15:35
Adsız dedi ki...

amına kodumun yerınde benım yorumlarım neden yayınlanmıyo lan?


5 Nisan 2013 14:15
Nazarca:Dilek Özatmaca (özsoylu) dedi ki...

Böyle küfürler eden bir öküz olduğunuz için olmasın?


9 Nisan 2013 04:16
Adsız dedi ki...

tebriklerr... çok başarılı kimbilir ne çok emek harcıyorsunuz ve 3 çocukla..Sevgilerimle takipteyim !!Aysun


4 Mayıs 2013 16:21
Nazarca:Dilek Özatmaca (özsoylu) dedi ki...

Güzek iltifatların ve emeğe saygın için çok teşekkürler Aysun:)


9 Mayıs 2013 03:32
Adsız dedi ki...

her keze selamlar.bayanlar sizin ile paylaşmak istedim.ev şeklinde çocuk odası sipariş verdik dün mobilyacılar getirip kurdular.çok güzel oldu görmek isteyen varsa mail adresler yazın size resimler seve seve gönderim.sizin de çocuklarınızın böyle oda olsun. :)


25 Mayıs 2013 14:49
Adsız dedi ki...

Sayenizde insanca yaşamanın farklı renklerini sizde gördük saygılar ve başarılar dilerim...Muhip


4 Haziran 2013 09:47
Nazarca:Dilek Özatmaca (özsoylu) dedi ki...

Rica ederim ben teşekkür ederim.


4 Haziran 2013 12:32
Unknown dedi ki...

merhaba kaydıraklı ev çok beyendım ve yaptırmaya duşunuyorum kaça yaptırıyorlar bir bilginiz var mı .teşekurler


16 Ağustos 2013 00:03
Unknown dedi ki...

merhaba kaydıraklı ev çok beyendım kaça yaptırıyorlar bir bilginiz var mı teşekurler


16 Ağustos 2013 00:05
Nazarca:Dilek Özatmaca (özsoylu) dedi ki...

Sevgili Mehmet
Malesef kaça yaptırabileceğiniz konusunda bir fikrim yok. Bulunduğunuz şehirde mobilya imalatı yapan mobilyacılara bu kaydıraklı odanın resmini göstererek size bir fiyat belirlemelerini istiyerek öğrenebileceğinizi umuyorum.


18 Ağustos 2013 04:59
arzu mami dedi ki...

Sizle uc kisilik kaydirakli ev icin irtibata gecmek istiyoruz aclen yaptirmamiz lazim ucuncu cocugumuz yolda yardiminizi bekliyoruz


13 Eylül 2014 07:22
arzu mami dedi ki...

Sizle uc kisilik kaydirakli ev icin irtibata gecmek istiyoruz aclen yaptirmamiz lazim ucuncu cocugumuz yolda yardiminizi bekliyoruz


13 Eylül 2014 07:29

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması