Mobilya ve Dekorasyon

0 Yataş Yatak Başlık Modelleri




Yataşın bu sene çok güzel yatak başlıkları modelleri var.Eğer yatak odanızda bir değişiklik yapmak ve yatağınızın başlığını değiştirmek istiyorsanız bu modellere göz gezdirmenizi tavsiye ederim.Deri yatak başlıkları,Kadife başlıklar,Ahşap ve özellikle spotlarla aydınlatılmış yataş yatak başlığını özellikle görmenizi istediğim için sizlere sundum.Buyrun hep beraber bakıp bu güzel tasarımları yorumlayalım.

 Kırmızı Ateşin ve tutkunun rengi yatak odasına girdiğinde tehlikeli olabilir :) Deri Yataş marka yatak başlığı çok güzel.Yatak odası gece lambası ve Aksesuarlarında kırmızı olduğu hoş bir dekor.Benim gibi kırmızı delilerinin ilgisini çekecektir.:)
 Sadeliği sevenler için hoş bir başlık.Ahşap ve derinin birleştiği yataş ürünlerinden hoş bir örnek.Beyaz deri yatak başlığı almak isterseniz size bir fikir sunabilir.
Beyaz point beyaz deri yataş ürünü güzel bir yatak başlığı.
Oldukça şık kendini mobilya sektöründe 1 numaralar arasına sokmuş kalitesiyle tartışmasız 1 numara olan markalardan yataş yakışır bir yatak başlığı
En başta bahsettiğim ışıl,ışıl olan spotlarla aydınlatılmış şık yatak başlığı.Aynı zamanda bu başlık gece lambası işini de görüyor.Yataşın tasarımcılarının ne kadar yaratıcı olduğunu bu üründen anlamamız mümkün.
 Sade siyah deriden yataş marka kullanışlı,uzun ömürlü güzel bir tasarım
 Beyazın asaleti bu düz kesim beyaz deri karyola,yatak başlığında kendini göstermiş.
 Kadife yatak başlıklarını sevenler için kırmızı kadifeden şık bir yatak başlığı.Farklı renk seçenekleri mevcut olabilir.
 Gri kumaş yatak başlığı tercih ederseniz buyrun sade gri tonlarında bir başlık modeli.
 Yine beyaz ve şık bir başlık.
Bu kahverengi deri yataş yatak başlığı favorilerim arasında yerini aldı.Yataşa da bu yakışır.Sektördeki yerini bu tarz kaliteli ve şık mobilyalardan aldığını görüyoruz.Yataş mağaza adresleri,Yataşın resmi sitesi




Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Yataş Yatak Başlık Modelleri "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması