Mobilya ve Dekorasyon

2 Öncesi,Sonrası Yatak Odası Dekorasyonu




Önce ve sonra dekore örnekleri.Tv yada nette Öncesi ve Dekorasyon sonrası ev dekorasyonlarını seyretmeyi,bakmayı çok seviyorum.Sizlerinde seveceğini düşündüğüm bu before-after dedikleri öncesi ve sonrası yatak odası dekorasyonları beraber bakalım neler yapmışlar, belki bizlere ev dekore fikirleri sunar.Televizyonlarda bazen benzeri programlar oluyor Evim şahane programı vardı önceden ondada evinizde değiştirmek istediğiniz bir bölümü gösteriyorsunuz o bölümü size özel dekore ederek sizi mest eden bir programdı.Sanırım bu yatak odalarıda buna pencere bir program için yada iç dekorasyonunda uzmanların yeteneklerini göstermek için ücretsiz dekore ettikleri yatak odaları:).Tabi bu 2. şık size saçma geldi biliyorum:) çünkü ben öyle hayal ettim,öyle yazdım:).Buyrun bakalım ne gibi değişiklikler yapmışlar.Bize aaaa nasıl olmuşşşş ? Kaçımıza vayyy keşki benim yatak odamda böyle olsaaaa dedirtecekler bakalım:). Benim neredeyse tamamında her sonrası resmini gördüğümde büyük değişimlere inanamadım.

Öncesi Dekorasyonunda Ahşap yatak odası mobilyaları,ve yine Ahşap rengine uyumlu kese kağıdı rengi duvarlar kullanmışlar.Birde bebekleri var bu ailenin sanırım beyaz beşik onu gösteriyor.

Bu sonrası yatak odası resmini gördüğümde ilk dikkatimi,Siyah beyaz  Duvar kağıtları çekti.1.Öncesi resimdeki karyolanın deseni ile neredeyse bu sonrası resimlerindeki duvar kağıdı deseni aynı.Yatak odası o boğucu havasından çıkıp, iç açıcı ferah şıkır,şıkır bir yatak odası olmuş.Pembe halı,Pembe Berjer,Pembe Tavan boyası ve Pembe kırlentler odanın tüm havasını oluşturuyor,Pembe renk odaya canlılık katmış.Pervaneli avizenin yerine modern 6 kullu siyah çok güzel bir avize takılmış.Yatak odası Aydınlatma gece lambaları niçin kahverengi tercih edilmiş çözemedim,odadaki tek kahverengi aksesuar onlar çünkü.
------------------------------------------------------------------------------------------























öncesinde hiç bir özelliği olmayan yuvarlak karyolalı ahşap mobilyalardan oluşan dağınık ve düzensiz bir 
yatak odası dekorasyonu

 





















Görünen oki bu yatak odasının sahibi yuvarlak karyoladan,yataktan vazgeçmek istememiş.Modern yatak 
odası mobilyalarının kullanıldığı sonrası dekorasyonunda pembe ve yeşil renkten oluşan hoş bir kombinasyon oluşturulmuş.Karyola cibinlik kullanılarak sevimli bir havaya  bürünmüş.
------------------------------------------------------------------------------------------------


Öncesinde alala de kırmızı perdeler,eski ahşap şifonyer ve komodin,sandalye.Yatak odası dekorasyonuyla alakası olmayan alakasız tablolar,yatağa çıkmak için merdiven kullanan ev sahibinin gereksiz saçma merdiveni,klasik ahşap rengi zemin döşeme laminatlar,desenli karmakarışık küçük bir halı,süslemeli tavan,klasik beyaz aydınlatmalar aplikler.yani her hangi bir yatak odası

Sonrasında aa bana waaaoovv dedirten büyük değişim.Umarım bu yatak odasının sahibi eski pasaklı günlerine son verir ve bu odayı düzenli ve temiz tutar:).Öncesi resminde odada büyük düzensizlik ve gereksiz ayrıntılar mevcuttu.Sonrası için dekorasyon değilde sanki adamlar operasyon yapmışlar:) Sihirli dokunuşlar sonrası oda tamamen değişmiş





Yorum

2 Adet Yorum Yapıldı " Öncesi,Sonrası Yatak Odası Dekorasyonu "

yatak odası takımları dedi ki...

Oldukça şık yatak odaları


4 Temmuz 2013 06:20
Meryem Uzun dedi ki...

Yemek odalarında kullanılan modeller arasında klasik yemek odası modellerini çok seviyorum. Özellikle sandalyeler çok hoşuma gidiyor. Nede olsa klasiğin ihtişamı farklı.


9 Ekim 2013 07:17

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması