Mobilya ve Dekorasyon

0 GÜNDOĞAN MOBİLYA KÖŞE KOLTUK TAKIMLARI




İzmir'de yaşayan hemen,hemen herkesin bildiği ve tanıdığı kaliteli ve güvenilir firmalardan Gündoğan Mobilyadan satın alabileceğiniz bu Füme rengi büyük Köşe koltuk takımlarının fiyatı sadece 1587 tl.142 lira taksitlede satın alabileceğiniz bu güzel köşe koltuk takımına hangi şehirde olursanız olun sahip olabilir ve evinize kadar getirilmesini Gündoğan mobilya mağazalarının resmi sitesinmden satın alarak sahip olabilirsiniz. Benim Annem yıllardır Gündoğan mobilya mağazasının müşterisidir ve şimdiye kadar aldığı hiç bir üründen memnuniyetsizlik yaşamadı.İzmir Yeşilova Gündoğan Mobilya.Bu aradaki ilk köşe koltuk takımının adı Rio Köşe Takımı

Gündoğan Mobilya Vera Köşe Koltuk Takımı.Büyük aileler için çok kullanışlı olan bu Kahverengi şık Köşe Koltuk takımının Fiyatı 2466 Tl.Ürün hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Koltuk takımı; yataklı  ve sandıklı  1adet 3 lü koltuk+2 li koltuk  ve raflı led ışıklı köşe üniteden oluşuyor.Şık tasarım,katlanır-açılır kol dizaynı ile rahat yatış pozisyonu,3 lü çift kşişilik yatak pozisyonu olmaktadır, soft sünger oturumlu,sağlam ahşap kasa,1. sınıf kumaş,1. sınıf işçilik.
İşte yine Gündoğan mobilya mağazalarından 3,034,96 tl satın alabileceğiniz Pufu ile birlikte satılan harika bir köşe koltuk takımı daha.
Şık tasarım,puf birleştirilerek yatak pozisyonu olmaktadır, yumuşak sırt ve oturum yastıkları,sağlam ahşap kasa,1. sınıf kumaş,1. sınıf işçilik.Ferah aynı zamanda modern köşe arayanlar için güzel bir ürün,yumuşak oturumlu,kol kenarında çekmece ve sehpa çok iş görüyor,fiyatı ürün biçim ve özelliğine bakıldığında oldukça makul kalmakta,çok küçük odalarda sıkışabilir,ancak ölçünüzü alıp mağazaya gelirseniz özel ölçüde yapıp üretimi olması büyük avantaj.





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " GÜNDOĞAN MOBİLYA KÖŞE KOLTUK TAKIMLARI "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması