Mobilya ve Dekorasyon

1 1 ODALI 22 METRE KARE EV NASIL DEKORE EDİLİR




1 odası Wc ve Banyosu olan bir Ev Düşünün. Bu Ev 22 Metrekare.
 Düşündüğümüzde çok küçük olduğunu ve bir Yaşam alanı haline getirmenin imkansız gibi olduğunu düşünüyoruz.
Düşününki bu Ev de Mutfak dahi yok. Sadece bir oda dan ibaret. İşte şimdi size Home ofis gibi kullanılan bizlerin Stüdyo Daire dediği böyle küçük bir Evin nasıl Dekore edilir bir örneğini göreceğiz.
Öyle bir Dekorasyon yapmışlar ki bir odalı Ev de artık bir Yatak odası,Salon Mutfak her şey var.
 Hatta Kitap okumak için özel bir alan dahi düşünülmüş.
Eğer böyle küçük bir Eve sahipseniz hemen bu resimlerin çıktısını alıp bir Marangoz,Mobilya Ustası ya da İç Mimara gidip aynısını istiyorum diyebilirsiniz.
Küçük Evler İçin Dekorasyon Fikirleri.
Burası açık Mutfaktan evin Salonuna bir bakış. Oda ne! bir Şömine mi? vayyy Şömine bile var. Bu arada Merdiven altı Mutfak üstü Yatak odası Harika değil mi?
Burası Ahşaptan özel olarak tasarlanan Mutfağın üst katı yani Batar kat dediklerimizden. Kullanılan Ahşap ve Duvarların renklerinin açık renk olması hem ferah bir ortam yaratmış,hem daha geniş imajı vermiş. Şu yanda görünen Kitap okuma bölümü.
Şimdi daha net görüyoruz. Bu arada çalışma bölümünden bahsetmeyi unutmuşum. Sol taraftaki çalışma bölümünü görüyorsunuz. Üst kat Yatak odası.Bu Ev de 1 kişi yaşıyormuş bence iki kişi yani Karı koca için ideal bir Ev olabilir.
Minik bir Ahşap raflı Kütüphane. Yatağın baş ucunda yine bir çalışma ya da kitap okumak için kullanabilecek bir bölüm mevcut. Bu arada Kütüphanenin kapısı sürgülü birazdan daha net görebileceksiniz.
Şimdi Mutfak tam Yatak odasının altında olduğu için Çamaşır makinesinin atık ve temiz su boruları yukarıdan aşağı Mutfağa bağlı. Depolama alanı olarak ta kullanabilirler aslında.
Mutfağımızın yakın plandan görünüşü. Bir Mutfakta ihtiyacınız olan her şey var. Çok güzel Değil mi?





Yorum

1 Adet Yorum Yapıldı " 1 ODALI 22 METRE KARE EV NASIL DEKORE EDİLİR "

mobilya dedi ki...

harika tasarımlar ve fikirler gerçekten, teşekkürler,


6 Haziran 2014 00:40

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması