Mobilya ve Dekorasyon

0 İNEGÖL MOBİLYA UHDELÜKX DÜĞÜN PAKETİ MOBİLYA TAKIMI




Hepsi Bir Arada Düğün Paketi- Mobilyacıların Düğün Paketleri- 3'Lü Düğün Paketi Fiyatları

Valla ilk önce yazıma başlamadan Markamobi Mobilya'yı ve tabiki resmi sitesini tasarlayanları tebrik etmek istiyorum. Adamlar ürünleri sadece görseller ve metin yazılarınla tanıtmayıp birde ürünü detaylı gösteren videolarınıda sitelerine eklemişler Brawo valla. Neyse hemen konumuza dönüyorum . Yaza az kaldı hepimizin malumu yaz aylarında her caddade , her mahallede, her düğün salonunda ya sünnet ya da evlilik ile ilgili Düğünler oluyor.
 Eğ malum yeni evlenecek olan gençler en çok Mobilya mağazaları ve Mobilya markalarının indirim kampanyaları ve Düğün paketlerinle ilgileniyorlar. Malum Düğün paketi mobilya alımında toplu fiyat uygulandığı için fiyatlar makul tutulurken tüm mobilyalarınızı bir elden Takım olarak alabiliyorsunuz. Genel olarak bu Düğün paketleri 3 lü mobilya gurubu olan Yatak Odası , Yemek Odası ve Koltuk takımında oluşuyor. Bende bu aralar Mobilya Markalarının müşterilerine sunduğu Düğün paketleri ve avantajları nelerdir fiyatları nedir hangi mobilyacıdan hangi mağazadan satın alabilirsiniz size bol,bol tanıtacağım. İlk olarak İnegöl Mobiya'nın en pahalı Düğün Paketinle başlamak istedim. Buyrun bakalım neler var. Videolarda paketteki mobilyaları ve detaylarını izleyebilirsiniz.

Uhdeluks Yatak odası takımı normal standartlarda olduğu gibi Büyük Gardolap, Tuvalet aynası ve dolabı, Karyola, iki komadin ve Şifonyerden oluşmaktadır. Gardolabın kapısı iki büyük aynadan oluşmakta ve raylı kapı sistemi sayesinde yanlaraçekilerek açılmasıyla yatak odasında rahat kullanımı Maksimum sevilerde tasarlanmıştır. Gardolabın içindeki bol raf ve çekmece modülleri sayesinde depolama alanı konusunda büyük rahatlık sağlayacaktır. Düğme taşlardan oluşan Kapitone oval başlıklı büyük karyolası yatak odası ile uyum içindedir. Bu Düğün Paketi Diğerlerinden daha pahalı Fiyatı 13.690,00  Tl

İnegöl Uhdelükx Düğün Paketi Mevcudiyeti.  Uhdelükx  Yemek odası takımında Masa , sandalye ve yemek masasın Tv sehpası, Konsol  ve Vitrinden oluşuyor. Yemek odası takımının ayakları Gürgen ağacından oluşmakta ve Beyaz renktedir. Konsol,Vitrin ve Tv sehpasının kulpları özel döküp ahşap ile yapılarak kurşini renkte boyanmıştır.Yemek odası Aynalı Konsolu 4 kapaklı ve içleri ayrı raflardan oluşmaktadır. Yemek odası Vitrini siensi motiflerden oluşmakta ve Lake boya kullanılmıştır.
 Vitrinin için saten kapitone baklava deseni ile kaplanmış cam iki kapıdan ve gürgen yüksek ayaklardan oluşmaktadır. Uhdelükx Tv sehpası küçük bir Tv ünitesi şeklinde modern çizgilerden oluşan yine yüksek ayaklar sayesinde temizlikte büyük kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmış. Dört adet stoperli özel yavaşlatıcı sisteme sahip olan Tv ünitesinde birde ayrı özel raf sistemi göze çarpmakta.  Üstü simli Lake olan 6 kişilik Yemek Masası Berjer tipli rahat sandalayeleri uyum içinde. Burdan ürüne ulaşabilirsiniz.


a





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " İNEGÖL MOBİLYA UHDELÜKX DÜĞÜN PAKETİ MOBİLYA TAKIMI "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması