Mobilya ve Dekorasyon

0 Banyo Nasıl Dekore Edilir




Öncesinde sizlerinde gördüğünüz gibi virane biroda var.Bu virane odayı ustaca onarıp dekorasyon ederek harika bir banyoya çevirecekler.İşleri oldukça zor görünüyor.
 Pencerenin görünümü değişmemiş boyanmış,yenilenmiş.Duvarlarda oluşan mem,rutubet,ve yıkıntılar usta ellerden geçerek yeni güzel bir görünüme kavuşarak mozaik görünümlü ıslak zeminlere kullanılan seramiklerle döşenmiş.Bu arada virane şömine kapatılarak önüne çift üniteli el yıkama ünitesi lavabolar yerleştirilmiş.Zemine beyaz tonlarına yakın pudra renklerinde fayans döşenerek , çok şık görünen ahşap ayakları lavoba ünitesi dolaplarla uyumlu ayaklarla banyoda yerini almış.Çeşme bataryalarının tabanı yine ahşapla yapılarak güzel bir banyo dekorasyonu elde edilmiş.Bu arada bu tarz yeni yeni çok tercih edilen bu tip lavabolar çok hoşuma gidiyor.
 Yine öncesi sonrası için tercih edilen virane harabe halinde bir oda.Küçük eski bir şöminesi olan,duvarların boyaları eskimiş,dökülmüş.Tek sağlam görünen şöminenin çevresine döşenmiş Tuğla döşemeler.
İlk resimde duvarda kolonlardan dolayı oluşan girintiyi Nişlerle kapatmışlar.Banyonun sağ tarafına bir pencere açılmış. panjur ile hoş görünüyor.Alafaranga wc ve beyaz tercih edilen küvet banyonun dekorasyonunda en etkili alanlarda göz dolduruyor.Duvara takılan gümüş işlemeli Ayna şık,Lavabo el yıkama ünitesi çok sade güzel.Zemine ıslak zeminde kullanılan Laminat parke döşenmiş çok şık bir beyaz banyo Dekorasyonu elde edilmiş.
 Öncesi Resminde bir çoğumuzun klasik banyosu görünümde normal dekorasyondaki lavabolu,Küvetli,Alafanga wc li sıradan Klasik bir banyo.
Öncelikle ilk gözüme çarpan genelde banyo ve wc lerde kullandığımız küçük pencerenin değişmesi.Yerine daha modern görünen büyük pimapen buzlu camları olan bir pencere takılmış.Eski klasik beyaz duvar fayanslarının yerine desenli kahverengi ve bej tonlarında ıslak zeminlerdede kullanılan duvar kağıdı kaplamalar  kullanılmış.wc ve Lavabo eskisinden daha şık ve modern malzemeler ile göz dolduruyor bütününde klasik banyo gitmiş,Ferah modern beyaz tonlarında bir banyo gelmiş çokta iyi tasarlanmış.
 
Yine önceside klasik bir banyo seçmişler.Fakat banyodaki türkuaz renklerindeki küvet ve wc hoşuma gitti.Küçük banyo Aksesuarlarıyla renk uyumuda yakalanmış.Banyo dekorasyonu için rahat çalışabilenicek büyük bir banyo modeli.
 Bu banyodada ilk olarak değiştirilen yine pencere şekli ve boyutları.Dikdörtgen bir jakuzi küvet ve ayrı yan bölümde bir duş tercih edilmiş.Duşun zemini ıslak zeminlerde kullanılan ahşaptan yerler için ise mermer görünümünde fayanslardan faydalanmışlar.Duvara monteli pimapenden olan dolap yerine Ahşap camlı bir dolap ve raf kullanılmış.El yıkama ünitesinin yeri değişmemiş fakat mobilyasında ahşap uygulama yapılmış.
Banyo için öncesinde turkuaz ve mavi tonlarında vitray gibi görünen banyo avizesi yerine cam kristal bia avize takılmış.
Öncesi ve sonrası banyo dekoru,Banyoda değişiklikler yapma,Klasik banyodan dönüş,Modern Banyo Nasıl Olur,Banyo Aksesuarı,Banyoda Ahşap Kullanımı,Banyo Dekore Fikirleri





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Banyo Nasıl Dekore Edilir "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması