Mobilya ve Dekorasyon

0 Duvara Monte Edilen Kitaplık Mobilyaları




Sizlerde evinize güzel bir Kitaplık ünitesi yaptırmak istiyorsanız bu tarz ilginç Evin Dekorunda farklılık yaratan tasarımlar istiyorsanız bu taz güzel Kitaplıkları Terciğ edebilirsiniz.
Ağaç şeklinde labirent tasarımlı güzel özellikle pastel tonlardaki mobilyalar ve koltuk takımları için  çok uygun durur.Arka plandaki Duvara yapılan Ağaç dövmesi, yada Boyası Kitaplığa ayrı bir hava katmış.


Dikdörtgen şeklindeki bu Ahşap Kitaplık Biblo ve Kitapları  koymak için özellikle  büyük salonlar ve kitap okuma odaları,Çalışma odaları için ideal.

Alfabetik görünümlü değişik bir Kitaplık dizaynı.Özelikle arka plandaki sarı duvar boyası Kitaplığın modelni ortaya koymuş.

Buda Evlerinin Dekorunda farklılığı sevenler için çok güzel kedi şeklinde bir Kitaplık modeli.Yine Geometrik şekillerle sanki Tangram oyunundaki görüntü oluşturulup güzel,farklı bir Kitaplık Ünitesi olmuş.

 Merdiven altını nasıl değerlendirirm diyenler buyursun bu Tasarım hem kullanışlı hem Evinizin Dekorasyonuna ayrı bir hava katıcaktır.

Metal ve Ahşapın birleştirildiği Az yer kaplıyan kitap koyma ünitesi

Spral şeklinde Yuvarlak Ahşap Bir kitaplık Ünitesi

Dişi ve Erkeği Anlatan yine daire şeklinde tasarlanmış özellikle siyah beyaz ev mobilyaları için ideal bir Kitaplık.

Kitaplık,Ahşap Kitaplık,Tasarımları,Modelleri,Mobilyaları,2012 kitap raf modelleri, 2012 kitap üniteleri, 2012 kitaplık, 2012 kitaplık fiyatları, 2012 kitaplık modelleri, 2012 kitaplık modelleri foto galeri, 2012 kitaplık modelleri resimleri, 2012 kitaplıkları, kitaplık, mobilya genç odası, modelleri,Ofis Mobilyasi





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Duvara Monte Edilen Kitaplık Mobilyaları "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması