Mobilya ve Dekorasyon

0 Selim Bayraktar,Sümbül Ağanın Evinin Dekoru




Muhteşem yüzyıl dizisinde Sümbül Ağa rolüyle seyircinin gönlünü fetheden özellikle bu dizi sayesinde oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan Sayın Selim Bayraktarın Antalyadaki Ultra Lüks evinin resimleri.Bu güzel Daire hakkındaki fikir ve yorumlarımı siz sevgili ziyaretçilerimle kendisinin hoşgörüsüne dayanarak sizlerle paylaşmak istiyorum..

Gürsu Mahallesi’nde 40 dairelik Comfort Palace Rezidans’ta ultra lüks daireyi beğenen Bayraktar, “Hayalimdeki bir yuvaydı” dedi. Uzun zamandır ev almayı düşündüğünü söyleyen Bayraktar, “Artık burası bizim kasrımız olacak. Eşimle Antalya’da birçok yeri dolaştık, ama burası bizi mest etti. Komşularımız da çok iyi. Sanıyorum 4 hafta içinde taşınırız” diye konuştu. Binayı yapan firmanın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Samut, Bayraktar’a ellerindeki son lüks daireyi sattıklarını, 180 metrekarelik dairenin akıllı, otomasyon sistemli, parmak iziyle açılan, İtalyan seramiklerin kullanıldığı bir daire olduğunu söyledi.
Samut, “Ancak fiyatı konusunda ünlü sanatçıyla gizlilik anlaşmamız var, fiyatı sormayın” demekle yetindi. Antalya’da birçok rezidans yapan Hüseyin Samut’un ultra lüks dairelerin büyüklüğüne göre fiyatı 300 bin ile 600 bin lira arasında değişiyor
Kerkük doğumlu olan Selim Bayraktar, yaşamını yitiren diktatör Saddam Hüseyin rejiminden 13 yaşında Türkiye’ye kaçmış ve Ankara Devlet Konservatuvarı’nda eğitim görmüştü. Köprü, Bir Bulut Olsam ve son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisindeki ‘Sümbül Ağa’ karakteriyle izleyicinin dikkatini çeken sanatçı, Antalya Devlet Tiyatrosu kadrosunda ve ailesiyle Antalya’da yaşıyor.

 Osmanlı motifleriyle süslenmiş tavan ve duvarın birleştirildiği Niş oldukça güzel görünüyor.Aydınlatma sistemi yine bu nişin altına spot lambalarla gizlenerek odaya ayrı bir hava katmış.Kahverengi tonlarının ağırlıklı olduğu bu odada sade yarım asimetrik kesimli tül perdeler ve kalın perdelerin sadeliği uyumlu olmuş.Kahverengi ağırlıktaki duvar kağıdı modeli odanın havasını değiştirmiş.Beyaz ahşap kapı,Beyaz tavan boyası,Süpürgelik  ve kartonpiyerler,yine beyaz tonlarındaki perdelerle bir bütünlük oluşturmuş güzel bir kombinasyon olmuş.Duvar kağıdının üstündeki sütlü kahve ve halının üzerindeki renler birbirini tamamlamış.Pencere önüne konulan tek kişilik koltuk kanepe şık olmuş.Osmanlı Yatak odası .:)
 Comfort Palace Rezidansın yandan görünüşü ve Sevgili Selim Bayraktar dizideki rolü ile
 Yine osmanlı motiflerinden esinlenerek yapılan bu lüx dairede Banyo da aynı ağırlığı koruyor.Islak zemine uygulanan seramik yer ve duvar fayansları renk olarak çok uyumlu,Alafranga tuvalet modeli ve Banyo lavabosu, Tavandaki niş ve kartonpiyer döşeme ıslak zeminde kullanılan banyo malzemeleri ve spotlar kalitesini gösteriyor.Yaldızlı,fosforlu işlemeler ile göz alan şık,modern bir banyo.
 Duvarlarda kullanılan sütlü kahverengi ve bej tonları odadaki geometrik desenleri taşıyan desenleri ile Genç odaları için uyumlu tercihler.Tavanda asılı duran şeffaf avize perdelerin üstündeki renklerle aynı uyumu yakalamış.Tavandan, tabana uygulanan Pimapen kullanılmış kapı pencere odanın içine ferahlık ve aydınlık katmış.Duvarlar Erkek çocuklarının seveceği araba ve Basket potası süper men posteri ile odaya sevimlilik katmış,Erkek odası olduğunu göstermiş.Bu Erkek çocuk yada Genç odası diyebileceğimiz güzel odadaki Lap top ve ders çalışma ünitesinin altına saklanmış ses sistemi hoparlörler müzik keyfini yansıtmış :).Ders çalışma ve Bilgisayar masası olarak kullanılan masa duvara takılan ünite ile tamamlanmış.
 Çok büyük olmayan fakat hiçte küçük olmayan bir mutfak için doğru bir mutfak tasarımı tercih edilmiş.Siyah ve Kahverengi tonlarının ağırlıkta olduğu mutfak için yine Mutfaklara uygun kullanılan Duvar Kağıdı modeli tercih edilmiş.Tavandaki kartonpiyer ve yaldız döşeme şık olmuş.Siyah rengin hakim olduğu mutfakta yine siyah renk beyaz eşyalar,Buzdolabı,Fırın,Bulaşık Makinası,Aspiratör kullanılmış.Çift Evye bayanların mutfakta kullanmakta büyük kolaylık çektiği evyeler den.Kırmızı renklerin hakim olduğu deri kolluk ve sırtlık bölümlerinin paslanmaz çelik ile kaplandığı yüksek mutfak tabure sandalyeleri çoook şık :)Geniş çok fonksiyonel raylı çekmeceler ve Granit marka cins mermer mutfak tezgahı,Banko ve yemek masasında da uygulanmış.Yemek yerken tv keyfi yapmak isteyenler için Lcd plazma duvara monte edilmiş.Mutfak halısı kullanılmamış.Gözden kaçmayan Aydınlatma ünitesi dört adet kare bloktan oluşuyor güzel durmuş.Şık,Kullanışlı,Havalı bir mutfak olmuş.
 Osmanlı motifleri salonda da kendini göstermiş.Tavana uygulanan Nişler Osmanlının incelikle işlenen motifleri ilk göze çarpanlardan,özellikle yuvarlak niş tercihi hoş ve ilginç.Tavanda her iki bölümde farklı Aydınlatma sistemleri tercih edilmiş.Duvar kağıtları ve osmanlının motifleri Lcd plazma televizyonun her iki yanındaki yerini almış.Beyaz ve siyah tonları koltuklara ve evin genel salon dekoru na uyum sağlamış.Uzun dikdörtgen kesimli beyaz yemek masası iki adet beyaz deri görünümlü saten olduğunu düşündüğüm sandalye ile bütünleşmiş.Yemek odası dolabı olarak kullanılan genelde çatal,bıçak, ve yemek takımlarının kullanıldığı büfe dolap merdiven şeklinde.Duvarlarda siyah beyaz tablolar yerini almış.Yer,zemin kaplama Pvc yada Laminat parke kaplama ile yine kahve tonları seçilmiş. Ortada büyük geometrik desenleri olan yün yada ipek kabartma desenli motifli halı kullanılmış.
 L biçiminde salonu olanlar nasıl salonumu dekore edeyim diye düşünenler için uygun döşenmiş bir salon örneği, Dekore fikirleri.Bu salonda genç odasının aksine beyaz değil Koyu Kahverengi kalın perdeler şık fon tül perde tercih edilmiş.Köşede duran ayaklı lambeder aydınlatma ünitesi şık görünüyor.
 Havuzu gel benim içimde yüz diye beni davet ediyor ama çok işim var gidemem kusura bakmasınlar artık :) Comfort Palace Rezidansın Havuzlu,keyifli,yeşilli bahçesi
 













 Selim Bayraktar.
Comfort Palace Rezidans,Selim Bayraktarın Evi,Ultra Lüks Evler,Lüks Daireler,Rezidanslar,Osmanlı Motifli,Antalyadaki Lüks Evler,Ev Dekore Fikirleri,Şık Mobilyalar,Güzel Möbleler





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " Selim Bayraktar,Sümbül Ağanın Evinin Dekoru "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması