Mobilya ve Dekorasyon

0 KELEBEK MOBİLYA GRİ SALON KOLTUKLARI




Gri renk Koltuk takımları hoşunuza gidiyor ve siz şöyle tanınmış,Güvenilir ve kaliteli Ürünler sunan bir Mobilya firmasından alışveriş yaparak çok daha uzun sürede kullanabileceğiniz Koltuk takımları istiyorsanız buyrun size Kelebek Mobilya mağazalarında satılan 1 ikili,1 Üçlü ve 1 tekli olarak kombine edilmiş 3 parçadan oluşan Gri koltuk takımları.
 Bu arada Koltuk takımının tamamı ne kadara geliyor şöyle ince bir hesap yapayım önce.Bu koltuk takımı 7 milyarmış!.Üçlü koltuğun fiyatı 2486 Tl. Bu arada fark ettiyseniz mobilya mağazaları bizlere ürünlerini sunarken dekorasyon konusundada fikir vermiş oluyorlar. Mesela bu koltuk takımını aldığımızda nasıl kombinasyon kurmamız gerekiyor tasarım ve dizayn uzmanlarının sunmuş olduğu bu broşür ve resimlerde açıkça görülüyor.Ortadaki gri hatta ekru tonlarındaki cam oval sehpa ve altına serili açık gri halı+ Aksesuarlar ile salonumuzu nasıl dekore ederiz göstermişler.
 Bu resimde alçı yüz şeklindeki ilginç bir sehpa ve ilginç Aksesuarlar salona farklı fakat enterasan bir görüntü katmış. Duvardaki Geometrik matematik çalışmasıyla bir Matematik profosörünün salonunu çağrıştırmış.2li koltuğun Fiyatı 2107 tl.
Yine ilk resimdeki dekorasyona geri dönerek tekli gri renk salon koltuğunu yakından inceleme şansı buluyoruz.Koltuklarda kullanılan kumaş ve mobilyanın,ahşabın kalitesine diyecek yok fakat fiyatlar malesef benim için inanılmaz pahalıya geliyor.Tekli koltuk 1521 tl. Düşündümde bu koltuk takımına sahip olabilmek için eşimin başının etini yersem oda bu fiyatla alamayacağımızdan kafayı yediğimi düşünebilir:)





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " KELEBEK MOBİLYA GRİ SALON KOLTUKLARI "

Yorum Gönder

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması